Pâtes au jambon et haricots verts

Pâtes au jambon et haricots verts

3.9 226 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
2 portions

Ingrediënten

  • 1000 g d'eau
  • 250 g de haricots verts surgelés préalablement décongelés
  • 100 g de jambon blanc maigre
  • 120 g de pâtes sèches au blé complet type Penne
  • 1 ¼ c. à café de sel
  • ½ bouquet de ciboulette fraîche et un peu pour la finition
  • 70 g de lait demi-écrémé
  • 50 g de fromage à tartiner, allégé type St-Môret
  • ½ citron jaune ½ c. à soupe de zeste râpé et le jus pressé
  • ¼ c. à café de poivre moulu
  • ¾ c. à café de sarriette fraîche ciselée

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1042.5 mg
Eiwitten 21.5 g
Calorieën 1437.5 kJ / 340.5 kcal
Vetten 6 g
Vezels 8.5 g
Verzadigd vet 2.5 g
Koolhydraten 48 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...