Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe

Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe

4.7 43 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
6 portions

Ingrediënten

  • 500 g de patates douces coupées en deux de taille adaptée à la grande goulotte
  • 500 g de pommes de terre coupées en morceaux de taille adaptée à la grande goulotte
  • 1 gousse d'ail
  • 10 g d'huile d'olive
  • 500 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 pincée de noix de muscade en poudre
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre blanc moulu
  • 250 g de cheddar affiné à la truffe, coupé en tranches

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 424.6 mg
Eiwitten 14.8 g
Calorieën 2545.3 kJ / 608.4 kcal
Vetten 46.8 g
Vezels 4.4 g
Verzadigd vet 27.5 g
Koolhydraten 34.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...