Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée
- 150 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 75 g de beurre doux, froid, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- ½ c. à café de sel
- 50 g d'eau
La garniture
- 1 gousse d'ail
- 30 g de beurre
- 150 g de lait
- 180 - 250 g de restes de fromage
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 œufs
- 6 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- salade verte, pour le service (optioneel)
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1256.9 kJ / 302.6 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 12.8 g
- Vetten
- 23.2 g
- Verzadigd vet
- 15.1 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 372.8 mg
Alternatieve recepten
Quiche de la boîte à fromage
55min
Quiche moutarde, thon et tomates confites
50min
Tarte au roquefort, oignons caramélisés et noix
1h 10min
Quiche de Noël au fromage et à l'oignon (Royaume-Uni)
1h 45min
Galette oignon-chèvre
35 Min
Tarte aux oignons, lardons et fromage
1h 30min
Quiche aux deux fromages et ail confit
2h 10min
Flamiche aux poireaux et au chèvre frais
1h 25min
Quiche aux épinards et au fromage à raclette
1h
Tarte feuilletée express aux tomates et au parmesan
2h 30 min
Quiche à la ricotta et aux champignons
1 godz. 5 min
Quiche aux poireaux et reblochon
1h