Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte feuilletée express
- 200 g de beurre demi-sel, préalablement congelé en morceaux
- 200 g de farine de blé
- 90 g d'eau froide
La pâte de speculoos
- 20 g de sucre en poudre
- 25 g de cassonade
- 200 g de biscuits speculoos, émiettés
- 100 g de lait entier
- 50 g de beurre doux, coupé en morceaux
La garniture aux pommes
- 500 g d'eau
- 400 g de pommes, coupées en quartiers
- 1 œuf
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2739.9 kJ / 654.9 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 61.3 g
- Vetten
- 43.4 g
- Verzadigd vet
- 26.1 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 275.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1 godz.
Gratin poireau-pomme de terre au chorizo et parmesan
55min
Gratin de crozets, reblochon et poireaux
1h 40min
Crumbcake framboise-chocolat
1 godz.
Couronne des rois chorizo, lardons, pignons pins et persil
3h
Lembas de la Terre du Milieu
50min
Gâteau vapeur vanille, fraise, rhubarbe
1 godz. 15 min
Tarte au magret fumé
45 min
Fondant caramélisé à la rhubarbe
2 godz. 30 min
Gratin de ravioli
1h 40min
Crème dessert aux speculoos
6 godz. 20 min
Brookie aux noix
55min