Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de farine de blé
- 50 g de beurre, en morceaux, et un peu pour les ramequins
- 50 g d'échalotes
- 1 gousse d'ail
- 70 g de concentré de tomate
- 100 g de blanc de poireau, coupé en tronçons
- 400 g d'eau
- 300 g de bouillon de fruits de mer
- 50 g de vin blanc
- 4 branches de thym frais, effeuillées
- 1 c. à soupe de sucre roux
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 300 g de noix de saint-jacques, coupées en deux
- 300 g de cabillaud, en petits morceaux
- 4 pâtes feuilletées
- 1 jaune d'œuf
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3252.8 kJ / 781.5 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 47.5 g
- Vetten
- 53.4 g
- Verzadigd vet
- 35.3 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 1081.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne de blanquette
2 godz. 40 min
Tarte soleil aux tomates séchées et sardines
1h 30min
Roulé au jambon, chèvre et pommes de terre
1h
Cocotte de saumon aux petits légumes
55 min
Miniclafoutis de légumes
45 min
Minitartelettes fines avec concombre et poivron
40 min
Saumon poêlé sauce tomates cerise et épinards
35 min
Tartare saumon-saint-jacques et sauce aux herbes
40 min
Nage de saint-jacques et gambas
1h
Risotto crémeux aux champignons et aux crevettes
1h
Baeckeoffe aux deux poissons
1h 45 min
Polenta aux crevettes de l'Etat de Géorgie
40 min