Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de farine de blé
- 50 g de beurre, en morceaux, et un peu pour les ramequins
- 50 g d'échalotes
- 1 gousse d'ail
- 70 g de concentré de tomate
- 100 g de blanc de poireau, coupé en tronçons
- 400 g d'eau
- 300 g de bouillon de fruits de mer
- 50 g de vin blanc
- 4 branches de thym frais, effeuillées
- 1 c. à soupe de sucre roux
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 300 g de noix de saint-jacques, coupées en deux
- 300 g de cabillaud, en petits morceaux
- 4 pâtes feuilletées
- 1 jaune d'œuf
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3252.8 kJ / 781.5 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 47.5 g
- Vetten
- 53.4 g
- Verzadigd vet
- 35.3 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 1081.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bûche glacée vanille-pain d'épices
12h
Gratin de poisson et pommes de terre
1 Std. 10 Min
Rôti de porc aux poires
1 godz. 35 min
Minitartelettes fines avec concombre et poivron
40 Min
Nems de canard au foie gras et compote de pommes
45 Min
Tomates farcies façon chakchouka et œufs pochés
30 Min
Cocotte de saumon aux petits légumes
55 Min
Crumble de pommes et St Jacques snackées
45 Min
Recette du chef Eric Guérin : Lotte champignons noisettes, panais, jus de champignon sarrasin et condiment ail
1 godz. 30 min
Magret de canard roulé à la figue et carottes rôties
1h 20min
Baeckeoffe aux deux poissons
1h 45min
Gland à la pistache
1 godz. 30 min