Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1100 g d'eau
- 1 branche de thym frais, effeuillée
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 1 bouquet de persil frais
- 600 g de sauté de veau, coupé en morceaux
- 300 g de carottes, émincées
- 200 g de blanc de poireau, émincé
- 300 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en quatre ou en six
- 20 g de beurre
- 15 g de farine
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ¼ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1339 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chorba freekeh
1h
Hachis parmentier aux herbes, purée au paprika
1h 45 min.
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50min
Blanquette de veau et ses petits légumes
1h
Cocotte de saumon aux petits légumes
55min
Risotto aux légumes d'hiver et filet de poisson
30min
Rôti de porc à la moutarde et légumes d'automne
1h 10min
Ragoût de calamars aux tomates et poivrons
45min
Blanquette de veau cuisson lente
2 godz. 10 min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12 godz.
Fondant au chocolat
40min
Chantilly
5 min