Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1100 g d'eau
- 1 branche de thym frais, effeuillée
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 1 bouquet de persil frais
- 600 g de sauté de veau, coupé en morceaux
- 300 g de carottes, émincées
- 200 g de blanc de poireau, émincé
- 300 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en quatre ou en six
- 20 g de beurre
- 15 g de farine
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ¼ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1339 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poulet façon bourguignon
35min
Saucisses grillées roumaines (Mititei)
12 Std.
Ragoût de veau aux poivrons rouges et aux pommes de terre
1h 45min
Sauce fromagère
30min
Blanquette de veau cuisson lente
2 godz. 10 min
Nems au poulet sauce Buffalo
1 godz. 30 min
Côtes de veau à la provençale
30min
Sauce au fromage
20min
Blanquette de veau et ses petits légumes
1 godz.
Maigre à la vapeur, légumes et riz pilaf
45min
Poulet rôti au cidre et légumes vapeur
1h 45min
Sauce piquante
35min