Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1100 g d'eau
- 1 branche de thym frais, effeuillée
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 1 bouquet de persil frais
- 600 g de sauté de veau, coupé en morceaux
- 300 g de carottes, émincées
- 200 g de blanc de poireau, émincé
- 300 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en quatre ou en six
- 20 g de beurre
- 15 g de farine
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ¼ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1339 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rôti de porc à la moutarde et légumes d'automne
1h 10min
Blanquette de veau et ses petits légumes
1 godz.
Couscous d'agneau aux légumes verts
Geen beoordelingen
Pavé de saumon sur lit de carottes et lentilles
55min
Brownies moustache au café et caramel au beurre salé
1 godz. 45 min
Os en chocolat
1 godz. 45 min
Osso-buco et boulgour
1h 5min
Mijoté de veau au miel de lavande
1 godz. 45 min
Blanquette de veau cuisson lente
2 Std. 10 Min
Jambalaya de poulet
40 min
Hachis parmentier aux herbes, purée au paprika
1 godz. 45 min
Paupiettes de veau aux petits légumes
1 godz.