Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 3 brins de persil frais, équeuté
- 25 g de beurre
- 25 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 2 filets de lieu noir sans peau et désarêtés (150-180 g chacun)
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron (½ citron)
- pommes de terre, pour le service (optioneel)
- filet de jus de citron, pour le service (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1194 kJ / 285.5 kcal
- Eiwitten
- 31.5 g
- Koolhydraten
- 4.5 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 740.5 mg
Alternatieve recepten
Poisson vapeur au citron et légumes
40 min.
Sauce béchamel Mode Sauce
15 min
Ballotine de foie gras sous-vide et purée de carotte-pomme de terre
1h
Mon petit hachis Parmentier
1h
Purée de pomme de terre et merguez
55 min.
Rôti de porc farci aux dattes, sauce à l'échalote
1h
Club sandwich brioché, coulis de framboise, chantilly vanille
2 Std. 10 Min
Lieu et pommes de terre vapeur, sauce beurre blanc au citron vert
40 min.
Ballotine de foie gras sous-vide et purée de carotte-pomme de terre
1h
Papillote de bar aux légumes, sauce vin rouge
55 min.
Dos de bar sur lit de poireaux et champignons
40 min.
Pâte à crêpe vanillée
1 Std. 40 Min