Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 3 brins de persil frais, équeuté
- 25 g de beurre
- 25 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 2 filets de lieu noir sans peau et désarêtés (150-180 g chacun)
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron (½ citron)
- pommes de terre, pour le service (optioneel)
- filet de jus de citron, pour le service (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1194 kJ / 285.5 kcal
- Eiwitten
- 31.5 g
- Koolhydraten
- 4.5 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 740.5 mg
Alternatieve recepten
Pâte à crêpe vanillée
1hod. 40min
Ris de veau aux oignons nouveaux
3hod.
Rôti de veau, sauce au cidre, purée de panais et carottes Vichy
1h 45min
Poisson vapeur, riz et légumes sauce au curry
40 min
Gratin de poisson et pommes de terre
1 godz. 10 min
Calamars sous-vide
4 Std. 15 Min
Purée de pomme de terre et merguez
55 min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1 Std. 20 Min
Purée mousseline
40 min
Brocoli et pommes de terre, sauce au bleu
30 min
Lasagne fraîches à la bolognaise
2 godz. 30 min
Lieu et pommes de terre vapeur, sauce beurre blanc au citron vert
40 min