Filet de lieu noir et sauce échalotes sous-vide

Filet de lieu noir et sauce échalotes sous-vide

3.9 27 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
2 portions

Ingrediënten

  • 60 g d'échalotes coupées en deux
  • 3 brins de persil frais, équeuté
  • 25 g de beurre
  • 25 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre blanc moulu
  • 2 filets de lieu noir sans peau et désarêtés (150-180 g chacun)
  • 1500 g d'eau
  • 30 g de jus de citron (½ citron)
  • pommes de terre (optioneel) pour le service
  • filet de jus de citron (optioneel) pour le service

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 740.5 mg
Eiwitten 31.5 g
Calorieën 1194 kJ / 285.5 kcal
Vetten 15.5 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 10 g
Koolhydraten 4.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...