Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 75 g de beurre doux, coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- 170 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 pincée de sel
-
½
c. à café de sucre vanillé maison
of ¼ c. à café d'extrait naturel de vanille - 50 g d'eau
La garniture
- 1000 g de pommes, type Reinette, Granny Smith, Braeburn, Pink Lady, Pippin ou Gravenstein
- 30 g de sucre en poudre
- 10 g de beurre doux, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1001.9 kJ / 239.3 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 32.9 g
- Vetten
- 10.3 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 50.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mon petit hachis Parmentier
1 Std.
Gratin de pommes de terre
1 Std. 10 Min
Gâteau aux pommes
1 Std.
Tarte amandine aux pommes et poires
50min
Salade carottes râpées
10 Min
Quiche lorraine
1h 45min
Croque-messieurs en étoiles
40min
Galette des Reines aux pommes et pignons des Landes
1 Std. 30 Min
Quiche lorraine individuelle
2h
Gratin de courgette, pomme de terre et chèvre
45min
Tartelette fine aux pommes
3 Std.
Tarte fine aux pommes
2 Std. 25 Min