Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Réalisation de la pâte sucrée
- 65 g de sucre en poudre
- 100 g de beurre mou, en morceaux
- 20 g d'amandes en poudre
- 1 pincée de sel
- 35 g d'œuf (1 petit œuf)
- 180 g de farine T55 de préférence
Réalisation de la crème pâtissière
- 1 gousse de vanille, fendue et grattée
- 350 g de lait
- 2 œufs
- 1 jaune d'œuf
- 60 g de sucre en poudre
- 35 g de fécule de maïs
Cuisson et finitions
- 250 g de framboises
- quelques pistaches vertes, concassées, pour la décoration
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2830 kJ / 676 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 32 g
Alternatieve recepten
Lasagne fraîches à la bolognaise
2 godz. 30 min
Sablés viennois
45 Min
Muffins crumble aux myrtilles
45 Min
Fraisier
15h
Paris-Brest
3 Std.
Tarte amandine aux poires
2 godz. 30 min
Carrés de crumble coco-framboise
40 Min
Brioche extra moelleuse
3 Std. 45 Min
Financiers à la framboise
25min
Tartelette fine aux pommes
3 Std.
Tartelettes au citron meringuées
14h 15 min
Tarte aux framboises et au lemon curd
3 godz. 50 min