Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 700 g de viande de bœuf, coupée en morceaux (spécial bourguignon)
- 1 c. à soupe de farine
- 800 g d'eau
- 400 g de carottes, coupées en grosses rondelles
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 1 c. à café de sel
- 4 pincées de poivre blanc moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1365.5 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 43.3 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 13.3 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 514.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne fraîches à la bolognaise
2h 30min
Lasagne à la bolognaise
2h 15min
Sauté de veau aux artichauts et petits pois
Geen beoordelingen
Ragoût d'agneau aux carottes et navets
2 Std. 20 Min
Rouelle de veau aux carottes
50min
Salade de petits pois au jambon et aux œufs - Poulet aux légumes et sauce moutarde
45min
ATELIER menu 2
1h
ATELIER menu 1
1h
Tarte aux pommes
1h
Bœuf bourguignon - Pudding vapeur et sirop au citron
2 Std. 20 Min
Blanquette de veau cuisson lente
2h 10min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12h