Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de petits oignons au vinaigre, égouttés
- 20 g d'huile végétale
- 600 g de viande de bœuf, morceaux à bourguignon, détaillée en cubes (2 cm)
- 200 g de bière pur malt
- 2 c. à soupe de compote de canneberges
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 1 ½ c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre moulu
- 200 g de bouillon de bœuf
- 1 c. à café de moutarde
- 200 g de céleri-rave, détaillé en cubes (1,5 cm)
- 200 g de carottes, coupées en rondelles (5 mm)
- 20 g de fécule de maïs
- 30 g d'eau
- sel
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1146 kJ / 274 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Osso-buco cuisson lente
1hod. 50min
Ragoût de dinde à la crème et aux champignons
4h
Porc aux lentilles
1h 20min
Joues de bœuf au cidre
3h 15 min
Bœuf Stroganoff
1h
Blanquette de veau cuisson lente
2 Std. 10 Min
Caramel liquide
25 min.
Sauté de veau carottes, chorizo et petits pois
2 Std. 10 Min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2h
Ragoût de bœuf à la bière et colcannon
4 godz. 40 min
Côte de porc sous-vide et salade de pommes
2h 40min
Goulasch de bœuf traditionnel autrichien
4h