Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g d'eau minérale
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 450 g de farine T65, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- 5 c. à soupe d'huile d'olive
- 10 branches de romarin frais, effeuillées
- 150 g de lardons fumés
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 5092 kJ / 1121 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 154 g
- Vetten
- 45 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia italienne
5 Std. 10 Min
Longuets aux olives, chorizo et emmental
2u. 45min
Petits pains façon bretzel
2 Std.
Gressins italiens
1h 55min
Ficelle de pain
4 Std. 5 Min
Wraps au jambon et au fromage
1ωρ. 30 λεπτ.
Fougasse à la tomate et au chorizo
3ωρ. 20 λεπτ.
Baguettes apéritives au curry et fromage
2ωρ. 35 λεπτ.
Pains à burgers américains
3h 15min
Petits cakes au bacon et au fromage
50 λεπτ.
Gressins au romarin
1 godz. 40 min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1 godz. 50 min