Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g d'eau minérale
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 450 g de farine T65, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- 5 c. à soupe d'huile d'olive
- 10 branches de romarin frais, effeuillées
- 150 g de lardons fumés
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 5092 kJ / 1121 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 154 g
- Vetten
- 45 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain de mie vapeur sans croûte
3 godz. 10 min
Bretzels allemands
2h 15min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Brioche tressée
14 Std. 40 Min
Petits pains au lait
1 godz. 45 min
Petits pains façon bretzel
2h
La fougasse d'Aigues-Mortes
45min
Brioche des rois
6h 35min
Gressins italiens
1h 55min
Baguettines lardons et emmental
1h 25min
Briochettes aux pépites de chocolat
4 Std.
Fougasse à la tomate et au chorizo
3h 20min