Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 150 g d'eau minérale
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine T 55, pour fariner
- 15 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 20 g de beurre, en morceaux
- farine T 55, pour le plan de travail
La garniture
- 4 gousses d'ail, coupées en deux
- 100 g de beurre, en morceaux
- 1 bouquet de persil plat frais, équeuté
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 3273 kJ / 893 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 103 g
- Vetten
- 50 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain de mie vapeur sans croûte
3h 10min
Bûche glacée chocolat et crème brûlée
4h
Coupe Breizh
12h
Feuilleté au fromage
2u. 5min
Ficelle de pain
4h 5min
Préfou à l'ail, au chèvre et au miel
3h
Pain apéritif noir aux lardons, oignons, tomates séchées et béchamel
1 godz. 30 min
Pain de mie moelleux
4h 15min
Gressins italiens
1sa 55 dk
Baguettes apéritives au curry et fromage
2h 35min
Pains à burgers américains
3h 15min
Préfou au beurre aillé
3h