Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 150 g d'eau minérale
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine T 55, pour fariner
- 15 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 20 g de beurre, en morceaux
- farine T 55, pour le plan de travail
La garniture
- 4 gousses d'ail, coupées en deux
- 100 g de beurre, en morceaux
- 1 bouquet de persil plat frais, équeuté
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 3273 kJ / 893 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 103 g
- Vetten
- 50 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kouign-amann à l'ail et au parmesan
3 godz. 15 min
Biscuits aux herbes et au parmesan
1h 35min
Fougasse lardons et romarin
3 godz. 15 min
Préfou à l'ail, au chèvre et au miel
3klst
Merveilleux
3klst
Dinner rolls anglais
3h 35min
Biscuits en bâtonnet au chocolat noir
1h 45min
Pains à burgers américains
3 godz. 15 min
Muffins anglais
4h 10 min
Préfou au beurre aillé
3klst
Mac and cheese
35 Min
Brioche butchy à partager
3h 50min