Compatibele versies
Gratin de chou-fleur et œufs durs
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
200 - 300
g de gruyère, coupé en morceaux
of 200 - 300 g de cheddar, coupé en morceaux - 1000 g d'eau
- 1000 g de bouquets de chou-fleur
- 4 - 6 œufs
- 60 - 80 g de farine de blé
- 60 - 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 600 - 800 g de lait
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ½ - ¾ c. à café de noix de muscade fraîchement râpée (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1273 kJ / 305 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 507 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Purée mousseline
40min
Gratin de chou-fleur aux lardons et au comté
1h
Gratin de courgette, pomme de terre et chèvre
45min
Sauce aurore
15min
Haricots verts vapeur (200-300 g)
25 Min
Brocoli et pommes de terre, sauce au bleu
30min
Légumes aux haricots verts
30min
Gratin de choux de Bruxelles, maïs et lardons
55min
Gratin de courgette
1h 20min
Gratin de pommes de terre
1h 10min
Paupiettes de veau au céleri et au camembert
1h 40min
Paupiettes de veau aux petits légumes
1h