Cassoulet toulousain

Cassoulet toulousain

4.1 24 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 40min
4 portions

Ingrediënten

La veille
  • 300 g de haricots blancs secs type tarbais
Le jour même
  • 100 g d'oignon coupé en deux et 1 petit oignon
  • 2 gousses d'ail
  • 50 g de graisse de canard
  • 1 clou de girofle
  • 130 g de carottes coupées en rondelles
  • 150 g de tomates coupées en morceaux
  • 200 g de jambon cru de pays, coupé en morceaux
  • 750 g d'eau
  • 6 pincées de poivre blanc moulu
  • 4 saucisses de Toulouse piquées à la fourchette
  • 1 saucisse (optioneel) de couenne (voir "Variante(s)")
  • 4 manchons de canard confits
  • 1 ½ c. à café de sel

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 3210.8 mg
Eiwitten 77.5 g
Calorieën 4421.5 kJ / 1060.5 kcal
Vetten 60.8 g
Vezels 16.5 g
Verzadigd vet 22.3 g
Koolhydraten 42.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...