Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 300 g de haricots blancs secs, type tarbais
Le jour même
- 100 g d'oignon, coupé en deux et 1 petit oignon
- 2 gousses d'ail
- 50 g de graisse de canard
- 1 clou de girofle
- 130 g de carottes, coupées en rondelles
- 150 g de tomates, coupées en morceaux
- 200 g de jambon cru de pays, coupé en morceaux
- 750 g d'eau
- 6 pincées de poivre blanc moulu
- 4 saucisses de Toulouse, piquées à la fourchette
- 1 saucisse de couenne (voir "Variante(s)") (optioneel)
- 4 manchons de canard confits
- 1 ½ c. à café de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4421.5 kJ / 1060.5 kcal
- Eiwitten
- 77.5 g
- Koolhydraten
- 42.5 g
- Vetten
- 60.8 g
- Verzadigd vet
- 22.3 g
- Vezels
- 16.5 g
- Natrium
- 3210.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchis sauce tomate et chorizo
1 Std.
Tagliatelle au ragoût de viande
1h 10min
Poulet cacciatore et pâtes
55min
Spaghetti carbonara fraîches
1h 5min
Tortilla aux pommes de terre, oignons, chorizo et fromage
35 Min
Rôti de porc aux légumes - Minestrone
1 Std. 30 Min
Haricots blancs à la tomate et au chorizo, poisson vapeur et crème à l'orange
1 Std.
Sarcives au porc
1h 35min
Côtes de veau à la provençale
30 Min
Magret de canard au maroilles et à la bière
30 Min
Lapin à la bière aux légumes nouveaux
1 Std. 45 Min
Aumônières au poulet
1h 35min