Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'huile d'olive
- 8 cuisses de lapin
- 10 g de persil frais
- 50 g d'échalotes
- 720 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de moutarde à l'ancienne
- 1000 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2334.4 kJ / 558.8 kcal
- Eiwitten
- 45.4 g
- Koolhydraten
- 24.4 g
- Vetten
- 29.6 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 820.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Navarin d'agneau
1 Std. 15 Min
Joues de bœuf au cidre
3h 15min
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2sa 10 dk
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1h 30min
Gibelotte de lapin
1sa 35 dk
Lapin à la bière aux légumes nouveaux
1h 45min
Pintade farcie avec Betty
2 Std.
Rôti de porc farci aux champignons, purée à l'ail
2h 40min
Rôti de porc farci au basilic
1h 25min
Tajine de lapin aux fruits secs
1h 25min
Lapin à la moutarde
1 godz.
Poulet au vin jaune cuit au Varoma
1h 25min