Verrine de St Jacques et fondues de poireaux

3.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
12 pièces

Ingrediënten

  • 450 g de poireaux coupés en tronçons
  • 30 g de beurre doux
  • 5 g d'huile d'olive
  • 15 g de beurre
  • 12 noix de saint-jacques
  • sel
  • poivre blanc moulu
  • 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction de goûts
  • zeste de citron
  • coriandre

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 pièce

Natrium 144.7 mg
Eiwitten 3.7 g
Calorieën 329.7 kJ / 78.8 kcal
Vetten 4.5 g
Vezels 0.7 g
Verzadigd vet 2.5 g
Koolhydraten 6.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...