Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g de lardons fumés
- 250 - 300 g de champignons frais entiers, ou coupés en quartiers ou en lamelles
-
20
g d'huile végétale
of 20 g d'huile d'olive -
170 - 200
g d'oignons jaunes, coupés en quartiers
of 170 - 200 g d'oignons rouges, coupés en quartiers - 800 - 1000 g de viande de lapin, en morceaux (râbles, cuisses et épaule (6 morceaux))
- 400 g de cidre brut
- 300 g d'eau
- ½ cube de bouillon de légumes
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 35 g de farine de blé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1749 kJ / 419.8 kcal
- Eiwitten
- 32.7 g
- Koolhydraten
- 10.2 g
- Vetten
- 25.5 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 564 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Joues de bœuf au cidre
3h 15min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2h
Joues de porc au cidre
1h 45min
Travers de porc à la moutarde
1 Std. 20 Min
Filet mignon Douanier Rousseau
50min
Blanquette de veau cuisson lente
2h 10min
Cuisse de lapin à la moutarde à l'ancienne en cocotte
1 Std. 10 Min
Gibelotte de lapin
1h 35 min
Osso-buco cuisson lente
1 Std. 50 Min
Lapin à la moutarde
1 Std.
Rôti de veau à l'italienne
1 Std. 15 Min
Joues de porc à la bière
1 Std. 10 Min