Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 210 g de graines de couscous
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de gingembre en poudre
- 1 c. à café de curry en poudre
- 40 g d'huile d'olive
- 300 g d'eau
- 60 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 5 g de beurre
- 700 g de sot-l'y-laisse de dinde
- 50 g de vin blanc
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 1 c. à café de pâte de curry doux
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de carottes, coupées en bâtonnets
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2958.5 kJ / 702 kcal
- Eiwitten
- 47.8 g
- Koolhydraten
- 81.5 g
- Vetten
- 17.3 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 888.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Colombo de porc aux légumes
45 min
Sauté de porc au curry
1 godz.
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 min
Sauté de porc au cidre
1 godz.
Rougail saucisse et riz
50 min
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55 min
Joues de porc au cidre
1 godz. 45 min
Blanquette de dinde à la vanille, boulgour aux carottes
1 Std. 5 Min
Sot-l'y-laisse au cidre
55 min
Cabillaud au chorizo
35 min
Filet mignon, écrasé de pomme de terre, patate douce et sauce au chèvre
1 Std. 20 Min
Sot-l'y-laisse aux quatre-épices
1 godz.