Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de champignons de Paris frais
- 50 g d'oignon
- 50 g de blanc de poireau, coupé en tronçons
- 60 g de carotte, coupée en morceaux
- 15 g d'huile d'olive
- 15 g de farine
- 10 g de beurre
- 700 g de sot-l'y-laisse de dinde
- 300 g de cidre brut
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 600 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1973 kJ / 470.3 kcal
- Eiwitten
- 40.8 g
- Koolhydraten
- 35.3 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 597.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sot-l'y-laisse de dinde au curry doux
1h 5min
Rougail saucisse et riz
50 Min
Joues de bœuf au cidre
3h 15min
Joues de porc à la bière
1h 10min
Kouign patatez à l'andouille
1h 5min
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 Min
Sot-l'y-laisse aux quatre-épices
1 Std.
Sauté de porc au cidre
1 Std.
Filet mignon au cidre
35 Min
Joues de porc au cidre
1 Std. 45 Min
Joues de porc aux épices
13hod. 40min
Raie aux câpres
45 Min