Sot-l'y-laisse au cidre

Sot-l'y-laisse au cidre

4.1 38 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
4 portions

Ingrediënten

  • 500 g de champignons de Paris frais
  • 50 g d'oignon
  • 50 g de blanc de poireau coupé en tronçons
  • 60 g de carotte coupée en morceaux
  • 15 g d'huile d'olive
  • 15 g de farine
  • 10 g de beurre
  • 700 g de sot-l'y-laisse de dinde
  • 300 g de cidre brut
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1 branche de thym frais
  • 1 feuille de laurier
  • 600 g de pommes de terre coupées en morceaux
  • 50 g de crème liquide 30-40% m.g.

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 597.8 mg
Eiwitten 40.8 g
Calorieën 1973 kJ / 470.3 kcal
Vetten 15.3 g
Vezels 6.3 g
Verzadigd vet 6.3 g
Koolhydraten 35.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...