Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 4 - 5 de cuisses de canard confites, peau retirée et grossièrement effilochées (500-600 g env.)
- 500 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 600 g de pommes de terre, coupés en morceaux
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à soupe de curry en poudre
- 2 pincées de poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1652.8 kJ / 395.3 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 18.5 g
- Vetten
- 23.7 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 881.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filet mignon au chorizo et gratin dauphinois
1hod. 5min
Rouelle de veau aux carottes
50min
Truffade de pommes de terre au cantal, sauge et lardons fumés
1hod. 5min
Tourte feuilletée au poireau et aux saumons frais et fumé
1h 30min
Rôti de porc à la moutarde et légumes d'automne
1 Std. 10 Min
Filet mignon, écrasé de pomme de terre, patate douce et sauce au chèvre
1h 20min
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1h
Parmentier de canard à la patate douce et sauce à l'orange
1 Std. 10 Min
Clafoutis de tomates cerise, courgettes et thym
50min
Tarte au saint-nectaire
50min
Tarte au magret fumé
45 Min
Poulet au quatre-épices, purée de butternut au gorgonzola
30min