Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, en quartiers
- 1 gousse d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 500 g de tomates concassées en conserve
- 200 g d'eau
- 10 rondelles de chorizo doux
- 3 pincées de piment d'Espelette
- 1 branche de thym frais
- du sel
- du poivre moulu
- 2 bulbes de fenouil, coupés en quatre
- 400 g de dos de cabillaud
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1084 kJ / 259 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 12 g
Alternatieve recepten
Papillote de poisson au citron, carottes et riz
40min
Pavé de saumon sur lit de carottes et lentilles
55min
Cabillaud à la moutarde, riz et sauce tomate
25 min
Papillote de merlan et semoule de légumes
25 min
Pavé de thon, pesto rouge et écrasé de pomme de terre
40min
Boulettes de lieu, coco et légumes verts
55min
Brandade de merlan à la moutarde
1h 15min
Filet mignon à la provençale
55min
Osso-buco de cabillaud
45 min
Curry de cabillaud à la noix de coco
25 min
Ragoût de calamars aux tomates et poivrons
45 min
Filet mignon au chorizo et gratin dauphinois
1h 5min