Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, en quartiers
- 1 gousse d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 500 g de tomates concassées en conserve
- 200 g d'eau
- 10 rondelles de chorizo doux
- 3 pincées de piment d'Espelette
- 1 branche de thym frais
- du sel
- du poivre moulu
- 2 bulbes de fenouil, coupés en quatre
- 400 g de dos de cabillaud
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1084 kJ / 259 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 12 g
Alternatieve recepten
Rôti de porc à la moutarde et légumes d'automne
1h 10min
Jambalaya de poulet
40min
Cocktail Bellini
5min
Cannelés bordelais
13h 30 min
Pavé de saumon sur lit de carottes et lentilles
55min
Côtes de veau à la provençale
30min
Œufs cocotte à la carotte, au brocoli et à la mimolette
30min
Lentilles du Puy au saumon, sauce au bleu
1h
Riz à l'espagnole au chorizo et poivrons
35min
Filet mignon à la provençale
55min
Gratin de chou-fleur, curry et lait de coco
45min
Filet mignon au chorizo et gratin dauphinois
1h 5min