Œuf cocotte aux épinards et au chorizo

Œuf cocotte aux épinards et au chorizo

4.6 228 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
4 portions

Ingrediënten

  • 40 g de chorizo
  • 80 g d'épinards frais coupés grossièrement
  • 40 g de gruyère râpé
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 4 œufs
  • 600 g d'eau
  • pain grillé, pour servir

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 12 g
Calorieën 964 kJ / 232 kcal
Vetten 20 g
Koolhydraten 2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...