Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de beaufort, en morceaux
- 300 g de poireau, en morceaux, vert et blanc compris
- 30 g de beurre, en morceaux
- 300 g de courge butternut, en petits dés
- 300 g de crozets au sarrasin
- 500 g d'eau bouillante
- du sel
- du poivre moulu
- 1 cube de bouillon, émietté
- persil frais, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2046 kJ / 487 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Gratin de pommes de terre, brocoli, comté et chorizo
55 min
Risotto au potimarron
1 godz.
Crozets au bacon, poireau et champignons
40 min
Risotto à la patate douce et aux châtaignes
35 min
Gratin de panais, courge, comté et noix
1 Std. 20 Min
Gratin de courge et chorizo
1 godz. 15 min
Parmentier de lentilles et potimarron
1 godz. 25 min
Risotto courgette et bacon
35 min
Risotto aux petits pois et aux lardons
25min
Minimuffins de butternut au comté
30 min
Gratin de crozets, reblochon et poireaux
1 Std. 40 Min
Crumble légumes d'été et sauce au fromage frais
50 min