Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de beaufort, en morceaux
- 300 g de poireau, en morceaux, vert et blanc compris
- 30 g de beurre, en morceaux
- 300 g de courge butternut, en petits dés
- 300 g de crozets au sarrasin
- 500 g d'eau bouillante
- du sel
- du poivre moulu
- 1 cube de bouillon, émietté
- persil frais, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2046 kJ / 487 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Crozets au bacon, poireau et champignons
40 Min
Risotto aux petits pois et aux lardons
25 min
Parmentier de lentilles et potimarron
1h 25min
Gratin de crozets, reblochon et poireaux
1h 40 min
Risotto courgette et bacon
35min
Risotto au potimarron
1h
Risotto à la patate douce et aux châtaignes
35min
Poulet au quatre-épices, purée de butternut au gorgonzola
30 min
One pot crozets aux lardons et fromage
30 min
Flan de poireau et pancetta
35min
Gratin de panais, courge, comté et noix
1h 20 min
Crumble épicé de légumes
1h 15min