Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de beaufort, en morceaux
- 300 g de poireau, en morceaux, vert et blanc compris
- 30 g de beurre, en morceaux
- 300 g de courge butternut, en petits dés
- 300 g de crozets au sarrasin
- 500 g d'eau bouillante
- du sel
- du poivre moulu
- 1 cube de bouillon, émietté
- persil frais, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2046 kJ / 487 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Poulet au quatre-épices, purée de butternut au gorgonzola
30min
Risotto au potimarron
1h
Risotto aux petits pois et aux lardons
25 Min
Tarte rustique potimarron, chèvre et noix
35min
Risotto courgette et bacon
35min
Risotto à la patate douce et aux châtaignes
35min
One pot crozets aux lardons et fromage
30min
One pot pasta aux légumes du soleil
30min
Mijoté de butternut au bœuf et aux nouilles
25 Min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40 Min
Gratin de crozets, reblochon et poireaux
1 Std. 40 Min
Parmentier de lentilles et potimarron
1 Std. 25 Min