Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
TM6 TM5 TM31

Crozotto à la butternut, poireau et beaufort

3.9 (116 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 100 g de beaufort, en morceaux
  • 300 g de poireau, en morceaux, vert et blanc compris
  • 30 g de beurre, en morceaux
  • 300 g de courge butternut, en petits dés
  • 300 g de crozets au sarrasin
  • 500 g d'eau bouillante
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 1 cube de bouillon, émietté
  • persil frais, pour la finition

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2046 kJ / 487 kcal
Eiwitten
19 g
Koolhydraten
60 g
Vetten
18 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten