Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 échalote, pelée
- 20 g de beurre
- 320 g de riz spécial risotto, type arborio
- 200 g de patate douce, pelée et en dés
- 100 g de châtaignes d'eau entières, en boîte, en morceaux
- 50 g de vin blanc sec
- 720 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes
- 4 c. à soupe de parmesan râpé
- 4 c. à soupe de crème fraîche, ou de mascarpone
- 2 brins de thym frais, effeuillés
- sel
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1951 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 84 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Gratin de panais, courge, comté et noix
1h 20min
Curry de légumes (chou-fleur, courge, patate douce et panais)
1h 5min
Curry coco aux pommes de terre, butternut et champignons
40min
Tarte rustique potimarron, chèvre et noix
35min
Risotto au potimarron
1h
Gratin de courge et chorizo
1h 15min
Crumble épicé de légumes
1h 15min
Gratin de carotte, patate douce et châtaigne, crème au roquefort
1h
Risotto au poireau et mousse de betterave au chèvre
35min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30min
Risotto de boulgour aux petits pois, ricotta et jambon
35min
Risotto courgette et bacon
35min