![Risotto au pesto et au chèvre Risotto au pesto et au chèvre](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4A8F2891-9231-4C19-B00F-15F172AA79BB/Derivates/c9b15483-ec20-4b60-b0ba-d1777e570607.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le pesto
- 3 bouquets de basilic frais, équeutés
- 1 gousse d'ail
- 50 g de pignons de pin
- 50 g d'huile d'olive
Le risotto
- 80 g d'échalotes, coupées en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- 200 g de fromage de chèvre frais, émietté
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2879 kJ / 688 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 39 g
Alternatieve recepten
Risotto parmesan, olive et zeste de citron
35min
Risotto de quinoa à l'aubergine
3h
Risotto au safran, pecorino et tomates
30 Min
Risotto aux herbes et fromage de chèvre
30 Min
Linguine au chèvre frais et pesto de roquette
35min
Pesto d'olive, chèvre et thym
15 Min
Risotto aux raisins et gorgonzola
40 Min
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
Pesto petits pois et ricotta
10 Min
Tartine petits pois, feta et herbes fraîches
20 min
Gnocchi au brocoli et bleu
40 Min
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45min