Cabillaud et speck, purée de chou-fleur
TM6 TM5 TM31

Cabillaud et speck, purée de chou-fleur

4.1 ( 392 beoordelingen )

Ingrediënten

  • 500 g d'eau
  • 800 g de chou-fleur en fleurettes
  • 600 g de dos de cabillaud coupé en 4 morceaux
  • du sel
  • 2 filet d'huile d'olive
  • 8 tranches fines de speck en fines lamelles
  • 30 g de beurre demi-sel
  • 50 g de cacahuètes, grillées et salées
  • poivre moulu
  • 30 g de cacahuètes, grillées et salées concassées

Voeding
per 1 portion
Calorieën
394 kcal / 1648 kJ
Eiwitten
38 g
Vetten
23 g
Koolhydraten
7 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten