Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 800 g de chou-fleur, en fleurettes
- 600 g de dos de cabillaud, coupé en 4 morceaux
- du sel
- 2 filet d'huile d'olive
- 8 tranches fines de speck, en fines lamelles
- 30 g de beurre demi-sel
- 50 g de cacahuètes, grillées et salées
- poivre moulu
- 30 g de cacahuètes, grillées et salées, concassées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1648 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Aiguillettes de canard marinées, sauce au miel et purée de patates douces aux pois chiches
1h 15 min
Sandre en croûte de légumes et purée de chou-fleur
40 min
Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
45min
Lieu à la crème de petits pois
50 min.
Cabillaud à l'orange, mousseline de carottes
35min
Saumon au lait de coco et wasabi, purée de betterave
1h 5 min.
Thon au pesto rouge et purée d'artichauts
35min
Magrets rôtis au pomélo, purée de céleri
2h
Papillotes de saumon, poireaux et ravioles
30min
Soles aux herbes vapeur, mousseline de carottes
1h 5 min.
Coquilles Saint-Jacques au lard et risotto de chou-fleur
1h
Rôti de filet mignon farci, purée de chou-fleur au romarin
1h 5 min.