Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 800 g de chou-fleur, en fleurettes
- 600 g de dos de cabillaud, coupé en 4 morceaux
- du sel
- 2 filet d'huile d'olive
- 8 tranches fines de speck, en fines lamelles
- 30 g de beurre demi-sel
- 50 g de cacahuètes, grillées et salées
- poivre moulu
- 30 g de cacahuètes, grillées et salées, concassées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1648 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Coquilles Saint-Jacques au lard et risotto de chou-fleur
1h
Papillotes de saumon, poireaux et ravioles
30min
Papillotes de lieu jaune, fondue de poireaux
35min
Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
45min
Soles aux herbes vapeur, mousseline de carottes
1h 5min
Rôti de filet mignon farci, purée de chou-fleur au romarin
1h 5min
Aiguillettes de canard panées aux noisettes, purée de céleri et sauce au cidre
1h
Sandre en croûte de légumes et purée de chou-fleur
40min
Bœuf et graines de courge, purée de patate douce
35min
Lieu à la crème de petits pois
50min
Thon au pesto rouge et purée d'artichauts
35min
Magret de canard aux fruits de la Passion, purée de betterave
45min