Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 800 g de chou-fleur, en fleurettes
- 600 g de dos de cabillaud, coupé en 4 morceaux
- du sel
- 2 filet d'huile d'olive
- 8 tranches fines de speck, en fines lamelles
- 30 g de beurre demi-sel
- 50 g de cacahuètes, grillées et salées
- poivre moulu
- 30 g de cacahuètes, grillées et salées, concassées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1648 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Aiguillettes de canard marinées, sauce au miel et purée de patates douces aux pois chiches
1 Std. 15 Min
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55min
Parmentier de canard à la patate douce
40min
Velouté de butternut, bacon et comté
35min
Risotto au potimarron et aux saint-jacques
1 Std. 30 Min
Rôti de filet mignon farci, purée de chou-fleur au romarin
1h 5 min
Sandre en croûte de légumes et purée de chou-fleur
40min
Filet mignon aux herbes, mousseline de carottes
1 Std.
Œuf cocotte aux champignons et lardons, purée de carotte
1 Std. 15 Min
Bœuf et graines de courge, purée de patate douce
35min
Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
45 Min
Parmentier de veau au potimarron
1h 10min