Risotto au chou-fleur

Risotto au chou-fleur

3.9 350 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
6 portions

Ingrediënten

  • 50 g de parmesan coupé en morceaux
  • 400 g de bouquets de chou-fleur
  • 50 g d'échalotes coupées en deux
  • 20 g d'huile d'olive
  • 200 g de riz spécial risotto, type arborio
  • 100 g de vin blanc sec
  • 800 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 50 g de crème liquide 30-40% m.g.

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 379.3 mg
Eiwitten 6.7 g
Calorieën 1030.3 kJ / 271 kcal
Vetten 9.7 g
Vezels 1.8 g
Verzadigd vet 4.2 g
Koolhydraten 29.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...