Risotto au chou-fleur
TM6 TM5 TM31

Risotto au chou-fleur

3.9 (320 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g de parmesan, coupé en morceaux
  • 400 g de bouquets de chou-fleur
  • 50 g d'échalotes, coupées en deux
  • 20 g d'huile d'olive
  • 200 g de riz spécial risotto, type arborio
  • 100 g de vin blanc sec
  • 800 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 50 g de crème liquide 30-40% m.g.

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1030.3 kJ / 271 kcal
Eiwitten
6.7 g
Koolhydraten
29.2 g
Vetten
9.7 g
Verzadigd vet
4.2 g
Vezels
1.8 g
Natrium
379.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten