Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 400 g de bouquets de chou-fleur
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 200 g de riz spécial risotto, type arborio
- 100 g de vin blanc sec
- 800 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1030.3 kJ / 271 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 29.2 g
- Vetten
- 9.7 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 379.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto au poireau et à la pancetta
35 Min
Gratin de pâtes et chou-fleur au fromage
1 Std.
Risotto au potimarron
1 Std.
Œufs au nid à la purée de chou-fleur
50 Min
Gratin de romanesco, noisettes et pecorino
1h 5min
Risotto courgette et bacon
35 Min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55 Min
Quinotto de potimarron et graines de courge
35 Min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35 Min
Courge spaghetti, poireau et champignons
1 Std. 40 Min
Courgettes carbonara
35 Min
Risotto chèvre-brocoli
45min