Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 400 g de bouquets de chou-fleur
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 200 g de riz spécial risotto, type arborio
- 100 g de vin blanc sec
- 800 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1030.3 kJ / 271 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 29.2 g
- Vetten
- 9.7 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 379.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30 min
Risotto chèvre-brocoli
45 min
Risotto aux carottes et bleu de Gex
30 min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45 min
Risotto courgette et bacon
35min
Risotto au potimarron
1h
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
Gratin de pâtes et chou-fleur au fromage
1h
Risotto à la betterave
30 min
Œufs au nid à la purée de chou-fleur
50min
Risotto au poireau et mousse de betterave au chèvre
35min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35min