Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 400 g de bouquets de chou-fleur
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 200 g de riz spécial risotto, type arborio
- 100 g de vin blanc sec
- 800 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1030.3 kJ / 271 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 29.2 g
- Vetten
- 9.7 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 379.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto aux carottes et bleu de Gex
30 min
Gratin de choux de Bruxelles, maïs et lardons
55 Min
Gratin de butternut et polenta au comté
1h 10 min
Gratin de pâtes et chou-fleur au fromage
1h
Risotto au potimarron
1h
Courge spaghetti, poireau et champignons
1h 40min
Risotto au poireau et mousse de betterave au chèvre
35 min
Risotto à la betterave
30 min
Risotto au poireau et à la pancetta
35 min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45 min
Œufs au nid à la purée de chou-fleur
50 min
Risotto courgette et bacon
35 min