Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de carottes, en grosses rondelles
- 30 g d'échalotes
- 2 cm de gingembre frais
- 30 g de beurre demi-sel
- 200 g d'eau
- le jus d'une orange
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 tranches fines d'orange
- du poivre moulu
- 500 g de cabillaud, coupé en quatre
- du sel
- 150 g de pousses d'épinards
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1096 kJ / 262 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Cabillaud aux patates douces et à l'orange
35 Min
Papillotes de cabillaud à la mangue
35 Min
Nage de noix de saint-jacques aux panais et à la vanille
1h
Dos de cabillaud à l’orange, semoule parfumée
35 Min
Bar vapeur, sauce à la mangue et légumes d’hiver
55 min
Cabillaud en herbes, purée orange-carotte
1 Std. 15 Min
Papillote d'églefin au citron et petits légumes
1h
Turbot au beurre d'orange et purée carotte-coco
55 min
Cabillaud aux amandes, sauce citronnée
35 Min
Saint-jacques au curry, poireaux et fenouil
35 Min
Cabillaud sauce vanille, risotto aux agrumes
1 Std. 10 Min
Cabillaud et speck, purée de chou-fleur
40 Min