Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g d'oignons blancs, coupés en quatre
- 30 g de beurre
- 300 g de fenouil, en fines lamelles
- 1 c. à soupe de curry en poudre
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g d'eau
- 450 g de blancs de poireau, en rondelles
- 20 noix de saint-jacques
- du sel
- du poivre moulu
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1428 kJ / 310 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 41 g
Alternatieve recepten
Cabillaud aux amandes, sauce citronnée
35 min
Gambas snackées, purée de courge, crème de coco et citron vert
40 min
Curry de crevettes aux poireaux et carottes
40 min
Papillotes de saumon, couscous et épinards
45 Min
Papillotes de saumon, poireaux et ravioles
30 Min
Pavés de cabillaud, coulis de poivrons
35 min
Lieu à la crème de petits pois
50 Min
Bar, fenouil et riz, vinaigrette aux olives
30 Min
Cabillaud à l'orange, mousseline de carottes
35 min
Lieu jaune au curry rouge
45 Min
Saint-Jacques en nage épicée
25 min
Papillotes de lieu jaune, fondue de poireaux
35 min