Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 65 g d'oignon (1/2), coupé en quatre
- 1 bâton de citronnelle fraîche, en rondelles
- ½ bouquet de cerfeuil frais
- 500 g d'eau
- 800 g de potimarron, en cubes
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 500 g de viande de veau hachée
- 50 g d'amandes effilées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1701 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 28 g
Alternatieve recepten
Risotto au potimarron
1sa
Courge spaghetti façon carbonara
1 Std. 15 Min
Gratin de romanesco, noisettes et pecorino
1 Std. 5 Min
Gnocchis de butternut
1h 35min
Galettes de chou-fleur au cumin
35 dk
Flan de poireaux à la pancetta
50 Min
Potimarrons farcis au veau, champignons et épinards
1 Std. 10 Min
Saumon au chou, beurre au citron vert
45 Min
Saltimboccas de veau
35 dk
Parmentier merlan, poireau et courge
1 Std. 15 Min
Rösti de courgette
1 Std. 40 Min
Courge spaghetti, poireau et champignons
1 Std. 40 Min