Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 65 g d'oignon (1/2), coupé en quatre
- 1 bâton de citronnelle fraîche, en rondelles
- ½ bouquet de cerfeuil frais
- 500 g d'eau
- 800 g de potimarron, en cubes
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 500 g de viande de veau hachée
- 50 g d'amandes effilées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1701 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 28 g
Alternatieve recepten
Dinde et purée de patate douce aux marrons
40min
Purée de butternut et roulé de veau
50min
Purée panais-butternut, feuilles de betterave et pignons de pin
45min
Purée de carottes
30min
Purée de panais et légumes d'hiver
40min
Cailles laquées au vinaigre balsamique, purée de courge
1h
Purée panais potiron
45min
Parmentier merlan, poireau et courge
1h 15min
Bœuf à la butternut, au blé et aux herbes
1h 30min
Purée de potimarron, pruneaux et poulet
40min
Purée butternut-noisettes
50min
Filet mignon aux herbes, mousseline de carottes
1h