Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'oignons frais (vert et blanc), en morceaux
- 450 g de blancs de poireau, en morceaux
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 dose de safran
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du sel
- du poivre moulu
-
4
filets de lieu noir sans peau (125 g chacun environ)
of 4 filets de poisson blanc, sans la peau (125 g chacun environ) - 500 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1293 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Cabillaud aux amandes, sauce citronnée
35 min
Saumon vapeur et purée de petits pois
30 min
Papillote d'églefin au citron et petits légumes
1 godz.
Merlan aux poireaux
30 min
Églefin, beurre nantais et petits légumes
1 godz.
Papillotes de saumon, couscous et épinards
45min
Saumon vapeur sauce aux crevettes
35 min
Papillotes de saumon, poireaux et ravioles
30 min
Papillote d'églefin au chou et à la courge
55 min
Dos de cabillaud et riz épinard-cresson
40min
Cabillaud à l'orange, mousseline de carottes
35 min
Lieu noir au curry et pommes de terre nouvelles
45min