Blanquette de poisson, sauce au potimarron

Blanquette de poisson, sauce au potimarron

4.2 521 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • 650 g de potimarron coupé en morceaux (2-3 cm)
  • 500 g d'eau
  • 400 g de champignons de Paris frais émincés
  • 400 g de filets ou de pavés de saumon frais coupés en cubes
  • 300 g de crevettes crues de taille moyenne, décortiquées
  • 6 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 6 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 15 g de farine de blé
  • 60 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 20.8 g
Calorieën 924.2 kJ / 221.2 kcal
Vetten 8.2 g
Vezels 65.2 g
Koolhydraten 13.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...