Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 650 g de potimarron, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 500 g d'eau
- 400 g de champignons de Paris frais, émincés
- 400 g de filets ou de pavés de saumon frais, coupés en cubes
- 300 g de crevettes crues de taille moyenne, décortiquées
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 6 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 15 g de farine de blé
- 60 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 924.2 kJ / 221.2 kcal
- Eiwitten
- 20.8 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 8.2 g
- Vezels
- 65.2 g
Alternatieve recepten
Parmentier merlan, poireau et courge
1h 15 min
Brandade de lieu à la patate douce
1h
Parmentier de carotte au poisson
1h
Thon mariné et courgettes au thym
45 min
Curry de poisson
45 min
Cocotte de saumon aux petits légumes
55 min
Brandade de chou vert aux deux poissons
1h
Curry de crevettes aux poireaux et carottes
40 min
Parmentier de patate douce au saumon et poireau
55 min
Gratin d'automne au merlan, sauce citronnée
1h 25 min
Baeckeoffe aux poissons
1h 45 min
Gratin de lieu et de poireaux au cheddar
45 min