Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 650 g de potimarron, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 500 g d'eau
- 400 g de champignons de Paris frais, émincés
- 400 g de filets ou de pavés de saumon frais, coupés en cubes
- 300 g de crevettes crues de taille moyenne, décortiquées
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 6 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 15 g de farine de blé
- 60 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 924.2 kJ / 221.2 kcal
- Eiwitten
- 20.8 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 8.2 g
- Vezels
- 65.2 g
Alternatieve recepten
Cabillaud à l'orange, mousseline de carottes
35min
Gratin d'automne au merlan, sauce citronnée
1 Std. 25 Min
Gratin de lieu et de poireaux au cheddar
45min
Cocotte de saumon aux petits légumes
55min
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1h
Gratin de poissons à la choucroute
40min
Lasagne au merlu, légumes et champignons
1h 35min
Gratin d'hiver au bar, sauce choron
1h 20min
Parmentier de patate douce au saumon et poireau
55min
Aubergine farcie au cabillaud
1h
Brandade de lieu à la patate douce
1h
Baeckeoffe aux poissons
1h 45min