Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 650 g de potimarron, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 500 g d'eau
- 400 g de champignons de Paris frais, émincés
- 400 g de filets ou de pavés de saumon frais, coupés en cubes
- 300 g de crevettes crues de taille moyenne, décortiquées
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 6 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 15 g de farine de blé
- 60 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 924.2 kJ / 221.2 kcal
- Eiwitten
- 20.8 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 8.2 g
- Vezels
- 65.2 g
Alternatieve recepten
Papillote d'églefin au citron et petits légumes
1h
Parmentier de patate douce au saumon et poireau
55 min
Curry de crevettes aux poireaux et carottes
40min
Aubergine farcie au cabillaud
1h
Parmentier merlan, poireau et courge
1h 15min
Crumble de truite fumée aux herbes
25 min
Cocotte de saumon aux petits légumes
55 min
Gratin d'automne au merlan, sauce citronnée
1 Std. 25 Min
Cabillaud à l'orange, mousseline de carottes
35 min
Parmentier de carotte au poisson
1h
Baeckeoffe aux poissons
1h 45min
Blanquette de saumon aux champignons des bois
50min