Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le crumble
- 60 g de parmesan, coupé en cubes
-
2
brins de sarriette fraîche, effeuillés
of 2 brins de thym frais, effeuillés - 50 g de beurre demi-sel, coupé en dés
- 80 g de farine
Les légumes
- 100 g d'oignon, coupé en morceaux
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
-
1
brin de sarriette fraîche, effeuillé
of 1 brin de thym frais, effeuillé - 200 g de carottes, pelées et coupées en morceaux
- 300 g de courgettes, pelées et coupées en morceaux
- 50 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g de petits pois frais, écossés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1434 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche verte au chèvre frais et aux épinards
2h 20 min
Crumble de légumes d'été, filet de bacon et parmesan
50 Min
Crumble à la courge butternut et au comté
1 Std. 10 Min
Crumble de courgette à la menthe
50 Min
Crumble de potiron et jambon
1 Std. 10 Min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55 min
Petits flans de carotte
12 godz.
Crumble courgette et petits pois, sorbet au wasabi
50 Min
Cake épinard-ricotta
55 min
Crumble aux légumes du soleil
1h 15 min
Quiche épaisse carotte-panais-noisettes
1h 30min
Flan de carotte au romarin et au chèvre
1 Std.