Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le crumble
- 60 g de parmesan, coupé en cubes
-
2
brins de sarriette fraîche, effeuillés
of 2 brins de thym frais, effeuillés - 50 g de beurre demi-sel, coupé en dés
- 80 g de farine
Les légumes
- 100 g d'oignon, coupé en morceaux
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
-
1
brin de sarriette fraîche, effeuillé
of 1 brin de thym frais, effeuillé - 200 g de carottes, pelées et coupées en morceaux
- 300 g de courgettes, pelées et coupées en morceaux
- 50 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g de petits pois frais, écossés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1434 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petits flans de carotte
12h
Flan de patate douce
40 min
Crumble de légumes d'été, filet de bacon et parmesan
50 min
Crumble de tomates au couscous et au safran
45 min
Quiche carotte-cumin
1h
Crumble à la courge butternut et au comté
1h 10 min
Cake carotte-courgette-chèvre
55 min
Crumble de courgette à la menthe
50 min
Crumble courgette et petits pois, sorbet au wasabi
50 min
Clafoutis aux tomates et au pesto
40 min
Tarte aux courgettes et au pesto
1h 35 min
Crumble aux légumes du soleil
1h 15 min