Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'oignon, coupé en 8
- 3 gousses d'ail pelées et coupées en 2
- 40 g d'huile d'olive
- 4 brins de thym frais
- 200 g de poivron rouge (1 gros), épépiné en dés
- du sel
- ½ c. à café de piment d'Espelette
- 1040 g d'eau
- 600 g de pavés de cabillaud, sans peau (4 pavés)
- 1 c. à café de fleur de sel
- ½ c. à café de poivre mignonnette
- 1 bouquet garni
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1240 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 12 g
Alternatieve recepten
Cabillaud à l'orange, mousseline de carottes
35 Min
Tajine de lieu et de courgettes aux épices
50min
Cabillaud aux amandes, sauce citronnée
35 Min
Osso-buco de lotte
45 Min
Saumon à l'espagnole
45 Min
Cabillaud chorizo-tomate
25 min
Merlan aux poireaux
30 Min
Tajine de poissons au curry
55min
Merlu à la galicienne
45 Min
Brandade de cabillaud et poireau
40min
Saumon vapeur sauce aux crevettes
35 Min
Lieu noir au curry et pommes de terre nouvelles
45 Min