Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'oignon, coupé en 8
- 3 gousses d'ail pelées et coupées en 2
- 40 g d'huile d'olive
- 4 brins de thym frais
- 200 g de poivron rouge (1 gros), épépiné en dés
- du sel
- ½ c. à café de piment d'Espelette
- 1040 g d'eau
- 600 g de pavés de cabillaud, sans peau (4 pavés)
- 1 c. à café de fleur de sel
- ½ c. à café de poivre mignonnette
- 1 bouquet garni
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1240 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 12 g
Alternatieve recepten
Papillotes de lieu jaune, fondue de poireaux
35 min
Eglefin vapeur au riz et carottes nouvelles
35 min
Papillotes de poisson aux légumes et aïoli au yaourt
35 min
Lieu vapeur et couscous au citron vert
35 min
Cabillaud aux amandes, sauce citronnée
35 min
Filet de bar sauce aux courgettes
1 Std.
Saumon à l'espagnole
45 Min
Papillotes de saumon, couscous et épinards
45 Min
Osso-buco de cabillaud
45 Min
Papillote de saumon, sauce grenade, fondue de poireau et pommes de terre vapeur
55 min
Cabillaud chorizo-tomate
25min
Merlan aux poireaux
30min