Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 45 g d'huile d'olive
- 800 g de filets de poulet, coupés en lanières
- 60 g d'échalotes
- 300 g d'eau
- 1 c. à café rase de fond de veau
- 500 g de pommes de terre nouvelles, coupées en deux si nécessaire
- 200 g de petits pois frais
- 300 g de pois mange-tout
- 1 c. à café de poivre vert
- 10 - 15 brins de cerfeuil frais
- 1 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1520.5 kJ / 362.3 kcal
- Eiwitten
- 35.3 g
- Koolhydraten
- 21.7 g
- Vetten
- 14.5 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filet de poulet sauce poulette
20min
Poulet à l'ananas, pois gourmands et riz
45min
Poulet aux courgettes, au citron et au miel
30min
Poulet au lait d'amande
50min
Bœuf en papillote aux légumes verts
45min
Magret de canard aux cinq épices, champignons, légumes et riz
1 Std. 15 Min
Filets de poulet marinés huile d'olive-citron vert-basilic
1 Std. 15 Min
Canard aux amandes
40min
Suprêmes de poulet printaniers au raifort
45min
Ecrasée de pommes de terre et filet mignon au romarin
1h
Blancs de volaille à la moutarde
45min
Cabillaud au beurre d'agrume
55min