Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 45 g d'huile d'olive
- 800 g de filets de poulet, coupés en lanières
- 60 g d'échalotes
- 300 g d'eau
- 1 c. à café rase de fond de veau
- 500 g de pommes de terre nouvelles, coupées en deux si nécessaire
- 200 g de petits pois frais
- 300 g de pois mange-tout
- 1 c. à café de poivre vert
- 10 - 15 brins de cerfeuil frais
- 1 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1520.5 kJ / 362.3 kcal
- Eiwitten
- 35.3 g
- Koolhydraten
- 21.7 g
- Vetten
- 14.5 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Emincé de dinde, haricots plats et chorizo
45 Min
Filets de poulet et leur jardinière de légumes
1hod.
Salade de dinde et haricots verts
35min
Menu light - Cabillaud au vin rouge et tagliatelle de carottes
1 Std. 35 Min
Cabillaud et petits légumes d’été à la vapeur et soupe froide tomate-courgette
3h
Blancs de volaille à la moutarde
45 Min
Filets de poulet marinés huile d'olive-citron vert-basilic
1 Std. 15 Min
Filet de porc et ses légumes, sauce au vin
45 Min
Poulet au lait d'amande
50min
Filet de poulet sauce poulette
20min
Poulet au basilic
2hod. 30min
Risetti au poulet, pesto estragon
30min