Cabillaud aux amandes, sauce citronnée

Cabillaud aux amandes, sauce citronnée

4.2 206 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • 60 g d'amandes effilées
  • 200 g de riz basmati
  • 900 g d'eau
  • ½ c. à café de gros sel
  • 600 g de dos de cabillaud
  • 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 4 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • le zeste d'un citron jaune non traité râpé
  • 600 g de brocolis détaillés en petits bouquets
  • le jus d'un citron jaune
  • 60 g de beurre coupé en morceaux

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 40.2 g
Calorieën 2334.5 kJ / 556.2 kcal
Vetten 22.2 g
Vezels 6.5 g
Koolhydraten 43.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...