Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 4 gousses d'ail
- 10 g de gingembre frais
- le zeste d'½ citron vert non traité
- 15 g d'huile végétale
- 1 piment oiseau frais (optioneel)
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à café de curcuma en poudre
- 600 g de filets de poisson blanc à chair ferme (turbo, colin ou aiglefin par exemple)
- 200 g de tomates, détaillées en dés
- 150 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 818 kJ / 195 kcal
- Eiwitten
- 29.8 g
- Koolhydraten
- 8.3 g
- Vetten
- 4.8 g
Alternatieve recepten
Cocotte thaïe
45min
Poisson au curry
55 min
Lotte à la provençale
50min
Tajine de poissons au curry
55 min
Curry de poisson
45min
Rougail de poisson
40min
Ramequins de poisson créole
30min
Tajine de lieu et de courgettes aux épices
50min
Lotte vapeur façon tajine
1h 45min
Blanquette de cabillaud
55 min
Osso-buco de lotte
45min
Osso-buco de cabillaud
45min