Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de farine blanche type 45, et un peu pour fariner
- 1 pincée de poivre moulu
- 125 g de beurre froid, et un peu pour le moule
- 4 œufs
- 4 c. à soupe d'eau
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sucre de canne
- 15 g de beurre
- 1 pomme, taillée en lamelles
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de ricotta
- 150 g de crème liquide entière
- 8 tranches de fromage de chèvre en bûche
- 15 cerneaux de noix
- ½ c. à café de sauge déshydratée
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2788.7 kJ / 669.3 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 41.2 g
- Vetten
- 47.7 g
- Vezels
- 2.7 g
Alternatieve recepten
Tatin d'échalotes au chèvre
1 Std. 10 Min
Lasagne chèvre-courgette
1 Std.
Tarte poivron-chèvre
1h 35 min
Tartelette au chèvre et aux oignons
50min
Tarte poire et brie
1 Std. 15 Min
Crumble tomate-chèvre
35min
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1 Std. 55 Min
Lasagne aux trois poivrons
1 Std. 25 Min
Quiche aux pommes et chèvre frais
1 Std.
Cake aux carottes, persil et chèvre
1 Std. 10 Min
Pizza chèvre-miel
1 Std. 50 Min
Quiche aux poireaux et reblochon
1 Std.