Tarte au reblochon de Savoie, courge et carotte

Tarte au reblochon de Savoie, courge et carotte

3.8 122 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
6 parts

Ingrediënten

  • 10 g de beurre pour le moule
  • 10 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 1 pâte brisée maison
  • 100 g de carotte coupée en tronçons
  • 200 g de courge butternut coupée en dés (1 cm)
  • 250 g de lait
  • 3 œufs
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 4 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 4 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
  • ½ reblochon détaillé en lamelles régulières

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 part

Eiwitten 20.2 g
Calorieën 2475 kJ / 594.3 kcal
Vetten 38.5 g
Vezels 3.3 g
Koolhydraten 40 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...