Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon (1), coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet pour le poulet
- 250 g de riz spécial risotto, type arborio
- 60 g de vin blanc
- 300 g de filets de poulet
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 10 cœurs d'artichauts frais, type poivrade
- 10 feuilles de sauge fraîche
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1222 kJ / 291 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35 Min
Poulet au speck, mozzarella et tomates
35 Min
Linguine au chèvre frais et pesto de roquette
35 Min
Boulettes de dinde, tagliatelle de légumes
40 Min
Penne à la pancetta, brocoli et citron
45 Min
Blanquette de volaille à l'estragon (nouvelle recette)
40 Min
Risotto de bœuf, carotte et tomate
45 Min
Poulet à l'aubergine tomates et courgettes
50 Min
Bœuf à la butternut, au blé et aux herbes
1 Std. 30 Min
Risotto au safran, pecorino et tomates
30 Min
Cubes de poulet et riz aux lentilles
50 Min
Boulettes de poulet, purée de céleri rave
50 Min