Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de parmesan, coupé en cubes
- 1 oignon, pelé et coupé en quatre
- 25 g d'huile d'olive
- 400 g de riz spécial risotto
- 200 g de vin blanc sec
- 900 g de bouillon de volaille (ou de veau) chaud
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de salade de Trévise, grossièrement émincée
- 250 g de saucisse de Toulouse sans la peau
- 50 g de beurre, coupé en dés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2467 kJ / 593 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 32 g
Alternatieve recepten
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20 Min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35 Min
Risotto au pesto et au chèvre
30 min
Risotto aux saucisses et aux petits pois
50 min
Porc aigre-doux à la purée
40 Min
Poitrine de porc, chorizo et purée de maïs
30 min
Risotto au safran, pecorino et tomates
30 min
Risotto crémeux au camembert
35 Min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25 Min
Risotto de crozets aux champignons et au lard
45 Min
Risotto au vin rouge
45 Min
Saucisse de Morteau, purée de pomme de terre
50 min