Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de parmesan, coupé en cubes
- 1 oignon, pelé et coupé en quatre
- 25 g d'huile d'olive
- 400 g de riz spécial risotto
- 200 g de vin blanc sec
- 900 g de bouillon de volaille (ou de veau) chaud
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de salade de Trévise, grossièrement émincée
- 250 g de saucisse de Toulouse sans la peau
- 50 g de beurre, coupé en dés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2467 kJ / 593 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 32 g
Alternatieve recepten
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40min
Risotto aux saucisses et aux petits pois
50min
Pâtes au jambon et au chorizo
30min
Risotto de crozets aux champignons et au lard
45min
Ragoût de canard et tagliatelle
30min
Riz cantonais 'Frenchy'
40min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35min
Pâtes façon risotto aux coquillages
50min
Risotto au vin rouge
45min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1h 15min
Sauté de veau au chorizo
1h
Riz à la tomate et aux saucisses
30min