Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe ras el-hanout
- 500 g de sauté de veau
- 350 g d'eau
- 1 branche de romarin frais
- 1 feuille de laurier frais
- du sel
- du poivre moulu
- 850 g de carottes (8), en cubes
- 1 c. à café de cumin en poudre
- ½ orange non traitée, 30 g de jus et zeste râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1144 kJ / 273 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 6 g
Alternatieve recepten
Bœuf à la butternut, au blé et aux herbes
1h 30min
Veau Marengo
55min
Poulet à la crème et à la moutarde
45 min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1h 30min
Poulet à la sauge, légumes à la crème
1h 5 min
Tourtes épicées au bœuf et feuilles de brick
45 min
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35min
Filet mignon farci, pâtes aux champignons
1h 10min
Poulet à l'aubergine tomates et courgettes
50min
Curry de porc au lait de coco et riz basmati
50min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1 godz.
Sauté de veau au curry, pommes de terre et choux de Bruxelles
1 godz.