Veau mijoté aux épices, purée de carotte

Veau mijoté aux épices, purée de carotte

3.9 120 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
4 portions

Ingrediënten

  • 80 g d'oignon coupé en quatre
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1 c. à soupe ras el-hanout
  • 500 g de sauté de veau
  • 350 g d'eau
  • 1 branche de romarin frais
  • 1 feuille de laurier frais
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 850 g de carottes (8), en cubes
  • 1 c. à café de cumin en poudre
  • ½ orange non traitée 30 g de jus et zeste râpé

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 41 g
Calorieën 1144 kJ / 273 kcal
Vetten 6 g
Koolhydraten 9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...