Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe ras el-hanout
- 500 g de sauté de veau
- 350 g d'eau
- 1 branche de romarin frais
- 1 feuille de laurier frais
- du sel
- du poivre moulu
- 850 g de carottes (8), en cubes
- 1 c. à café de cumin en poudre
- ½ orange non traitée, 30 g de jus et zeste râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1144 kJ / 273 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 6 g
Alternatieve recepten
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35 min
Poulet à la crème et à la moutarde
45 Min
Sauté de poulet au potimarron et aux agrumes
40 min
Colombo de porc aux légumes
45 Min
Sauté de veau au curry, pommes de terre et choux de Bruxelles
1 Std.
Curry de porc aux pommes de terre
1 Std. 15 Min
Blanquette de volaille à l'estragon (nouvelle recette)
40 min
Bœuf carottes
2 Std.
Poulet à l'aubergine tomates et courgettes
50 Min
Bœuf à la butternut, au blé et aux herbes
1 Std. 30 Min
Poulet au gingembre, riz aux oignons
50 Min
Tajine de keftas, carottes et pruneaux
50 Min