Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de beurre en petits cubes congelés
- 200 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 1 pincée de sel fin
- 90 g d'eau très froide
- 2 gousses d'ail pelées
- 20 g de persil plat frais
- 10 g d'huile de tournesol
- 150 g de lardons fumés
- 600 g de champignons de Paris frais, émincés
- du sel
- du poivre moulu
- 2 œufs entiers
- 90 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 100 g de fromage de brousse
- 20 g de fécule de maïs
- 1 jaune d'œuf
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3832 kJ / 922 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 70 g
Alternatieve recepten
Gratin de pomme de terre au camembert et champignons de Paris
1 Std. 15 Min
Tarte aux oignons, lardons et fromage
1h 30min
Feuilleté comtois
1óra 5p
Tourte aux champignons et poulet
2 Std. 15 Min
Tourte de pommes de terre au cantal
1h 30min
Galette fourrée jambon-champignons
40 min.
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25 min.
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1 Std. 55 Min
Quiche aux poireaux et reblochon
1h
Flamiche aux poireaux et au chèvre frais
1h 25min
Tarte au poireau et lardons
2h 5min
Feuilleté aux épinards, chèvre et lardons
1 Std. 45 Min