Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- beurre doux, pour la plaque à muffins
- 100 g d'emmental, coupé en morceaux
- 2 ciboules (30 g env.), ciselées
- 50 g de tomate séchée à l'huile, égouttée
- 4 œufs
- 70 g de farine de blé
- 200 g de lait
- ¼ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 12 tranches de jambon fumé, type jambon de la Forêt-Noire, en grandes tranches pour tapisser les empreintes de la plaque à muffins
- ½ bouquet de ciboulette fraîche, ciselé et un peu pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 760 kJ / 181 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Muffins pomme-camembert
55min
Potatisbullar (Galettes de pomme de terre)
1h
Muffins au saumon et à l'aneth
45min
Muffins au crottin de Chavignol
1h
Madeleines au bleu d'Auvergne
30min
Miniscones au chorizo et au brebis basque
30min
Croquettes de jambon aux herbes
50min
Crapiauds aux lardons et à La Vache qui rit®
40min
Cookies jambon, parmesan et origan
45min
Madeleines jambon-comté
1h 35min
Minicakes chorizo-feta
35min
Minicakes au fromage et aux lardons
40min