Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- beurre doux, pour la plaque à muffins
- 100 g d'emmental, coupé en morceaux
- 2 ciboules (30 g env.), ciselées
- 50 g de tomate séchée à l'huile, égouttée
- 4 œufs
- 70 g de farine de blé
- 200 g de lait
- ¼ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 12 tranches de jambon fumé, type jambon de la Forêt-Noire, en grandes tranches pour tapisser les empreintes de la plaque à muffins
- ½ bouquet de ciboulette fraîche, ciselé et un peu pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 760 kJ / 181 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Madeleines au bleu d'Auvergne
30 min
Ficelles aux lardons et herbes de Provence
2h 50min
Muffins au crottin de Chavignol
1h
Couronne-cake au lard fumé
1 Std. 30 Min
Minicakes au pesto et aux pignons
40 min
Muffins au saumon et à l'aneth
45 dk
Cake à la saucisse de Morteau
1h
Petits cakes courgette-chorizo
1sa 5 dk
Gougères au jambon fumé et reblochon
55 min
Cookies jambon, parmesan et origan
45 dk
Minicakes chorizo-feta
35 min
Madeleines jambon-comté
1h 35min