Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de patate douce, coupée en cubes
- 500 g d'eau
- 200 g de poireaux, coupés en rondelles
- 400 g de poisson blanc
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 œuf
- 50 g de farine de blé
- 5 g de beurre
- 10 g d'huile végétale
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 398.9 kJ / 94.8 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 6.2 g
- Vetten
- 2.8 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 209.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Boulettes de crabe et sucrine en salade
25 Min
Crumpets et saumon fumé tiède
1h 20min
Briochettes en éventail
3sa 35 dk
Minicakes au pesto et aux pignons
40 Min
Conchiglioni farcis aux champignons
45min
Tourtes épicées au bœuf et feuilles de brick
45min
Saumon en croûte au cresson
2 godz. 5 min
Roulés de veau à la sauge et à la mozzarella, trofie et courgettes
40 Min
Fish cakes
1 godz. 5 min
Papillotes de cabillaud au tandoori
1 godz. 5 min
Merlan pané aux corn flakes, fondue d'épinards au curry
1 godz. 5 min
Risotto en rouge et vert
1 Std. 10 Min