Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit à la tomate
- 3 œufs
- 120 g d'eau
- 35 g de fécule de maïs
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 60 g de beurre fondu
- 35 g de concentré de tomate
- 50 g de gruyère râpé
- 1 c. à café de paprika
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
La farce au chèvre et fines herbes
- 1 c. à soupe de ciboulette fraîche, ciselée
- 1 bouquet de persil plat frais
- 1 bouquet de menthe fraîche
- 1 bouquet de coriandre fraîche
- 150 g de fromage de chèvre frais, coupé en morceaux
- 100 g de fromage blanc nature
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 953 kJ / 228 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 6.3 g
- Vetten
- 18.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini-gaufres carotte-chorizo
1hod.
Feuilletés au beaufort
1hod.
Roulé de pomme de terre au fromage
45min
Tourbillon au fromage
2h 30 min
Roulé à la tomate
2 godz.
Eclairs jambon cru, mozzarella et tomates séchées
2 godz.
Roulé aux carottes, oseille et fromage frais
1h 30 min
Roulé au fromage et au jambon
40 min
Roulé de potiron
1h 30 min
Roulé de saumon et pamplemousse, crème ciboulette
2h 45min
Moelleux au jambon, coeur à la moutarde à l'ancienne
2h 45min
Roulé de pomme de terre au saumon fumé
55 Min