Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 25 g d'huile d'olive
- 450 g d'épaule d'agneau désossée, coupée en morceaux (4 cm)
- 1 c. à soupe de farine de blé
- 450 g d'eau
- ¾ cube de bouillon de volaille
- 1 bouquet garni (thym, laurier, persil, estragon, coriandre)
- 30 g de concentré de tomate
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de carotte nouvelle
- 100 g de pomme de terre, coupée en morceaux
- 100 g de navet, coupé en quatre
- 70 g d'oignons nouveaux
- 35 g de céleri branche, coupé en bâtonnets (2 cm)
- 50 g de petits pois, frais ou surgelés
- 50 g de fèves, surgelées
- quelques feuilles de persil frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3835 kJ / 917 kcal
- Eiwitten
- 75.5 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 54.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry d'agneau
1 godz.
Navarin aux petits légumes
1 godz.
Veau aux olives
1 godz.
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1 godz. 30 min
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 20 Min
Lapin marengo
1 godz.
Tajine de veau aux courges
2u. 5min
Poule au pot béarnaise
2h 15min
Pintade au chou
1 Std. 10 Min
Daube d'agneau aux artichauts
1 godz.
Osso-buco
1 Std. 20 Min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1 godz. 30 min