Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 2 feuilles de laurier frais
- 1 clou de girofle
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 70 g de vin blanc
- 1 cube de bouillon de volaille, émietté
- 900 g d'eau
- 400 g de choucroute crue, bien rincée à l'eau froide
- 6 baies de genièvre
- 150 g de pommes de terre, coupées en deux ou quatre
- 130 g de lard fumé, coupé en morceaux
- 4 saucisses de Francfort
- 2 tranches de palette de porc fumées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4954 kJ / 1191 kcal
- Eiwitten
- 89 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 76 g
Alternatieve recepten
Endives au jambon
1 godz. 15 min
Spaetzles à l'alsacienne
40 min
Galettes de viande et choucroute
40 min
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1 godz.
Saucisses de Toulouse aux oignons
1 Std. 20 Min
Spätzles aux girolles
50 min
Février - Saucisses à la vapeur de noilly prat
1 godz.
Pot-au-feu
1 godz. 35 min
Choucroute
1 Std. 40 Min
Palette à la diable
1 godz.
Cassoulet
13hod.
Moules à la crème et au vin blanc
45 min