Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g d'épaule de veau, coupée en cubes de 2 cm environ
- 1 c. à café rase de curcuma en poudre
- 1 c. à café bombée de cardamome en poudre
- 1 c. à café bombée de gingembre en poudre
- 80 g d'oignon, coupé en morceaux
- 10 g de sauce harissa
- 30 g d'huile d'olive, et 2 c. à soupe pour dorer
- 10 g de miel liquide
- 450 g de carottes, coupées en rondelles de 6 à 8 mm
- 30 g de fond de veau en poudre
- 750 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 2 brins de persil frais, hachés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2232 kJ / 532 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 27 g
Alternatieve recepten
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1h 5min
Poulet basquaise
50min
Sauté de veau Marengo
1 Std. 15 Min
Tajine de veau aux courges
2 Std. 5 Min
Navarin d'agneau printanier
1h 25min
Ragoût de veau printanier
1h 5min
Sauté de porc à la provençale
1h 5min
Sauté de veau aux olives
1h
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1h
Curry d'agneau
1h
Navarin d'agneau
1 Std. 15 Min
Navarin de veau au safran et légumes printaniers
1h