Sauté de veau aux carottes et aux épices

Sauté de veau aux carottes et aux épices

4.6 207 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 30min
4 portions

Ingrediënten

  • 800 g d'épaule de veau coupée en cubes de 2 cm environ
  • 1 c. à café rase de curcuma en poudre
  • 1 c. à café bombée de cardamome en poudre
  • 1 c. à café bombée de gingembre en poudre
  • 80 g d'oignon coupé en morceaux
  • 10 g de sauce harissa
  • 30 g d'huile d'olive et 2 c. à soupe pour dorer
  • 10 g de miel liquide
  • 450 g de carottes coupées en rondelles de 6 à 8 mm
  • 30 g de fond de veau en poudre
  • 750 g d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 2 brins de persil frais hachés

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 50 g
Calorieën 2232 kJ / 532 kcal
Vetten 27 g
Koolhydraten 19 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...